Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5873
Title: Шляхи забезпечення високої якості рибних консервів типу "Шпроти в олії”
Authors: Шеломієнко, Н. В.
Мирошниченко, Л. В.
Keywords: рибні консерви типу “Шпроти в олії”;безпечність;вимоги СОТ
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Шеломієнко Н. В., Мирошниченко Л. В. Шляхи забезпечення високої якості рибних консервів типу "Шпроти в олії”. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 204-210.
Abstract: Науково-дослідна робота проводилась у напрямку виявлення відповідності якості готової продукції вимогам нормативної документації та вдосконалення шляхів попередження фальсифікації даного товару. Було встановлено органолептичні, фізико-хімічні та санітарно-гігієнічні показники якості готової продукції. Результати дослідження обґрунтовують необхідність впровадження контрольних показників вмісту бензоперену в діючому стандарті на готову продукцію, а саме – рибні консерви типу “Шпроти в олії” – відповідно до вимог безпечності, що висуваються СОТ.
Research conducted towards identifying compliance requirements of product quality documentation and improved ways to prevent falsification of the product. Were set organoleptic, physical-chemical and hygienic parameters of quality finished products. The results justify the need to introduce benchmarks benzoperenu content in the current standard of finished products, namely – the canned type sprat in oil – in accordance with safety as those applicable to the WTO.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5873
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_34.pdf181.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.