Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5873
Название: | Шляхи забезпечення високої якості рибних консервів типу "Шпроти в олії” |
Авторы: | Шеломієнко, Н. В. Мирошниченко, Л. В. |
Ключевые слова: | рибні консерви типу “Шпроти в олії”;безпечність;вимоги СОТ |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Шеломієнко Н. В., Мирошниченко Л. В. Шляхи забезпечення високої якості рибних консервів типу "Шпроти в олії”. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 204-210. |
Краткий осмотр (реферат): | Науково-дослідна робота проводилась у напрямку виявлення
відповідності якості готової продукції вимогам нормативної документації та
вдосконалення шляхів попередження фальсифікації даного товару. Було
встановлено органолептичні, фізико-хімічні та санітарно-гігієнічні показники
якості готової продукції. Результати дослідження обґрунтовують
необхідність впровадження контрольних показників вмісту бензоперену в
діючому стандарті на готову продукцію, а саме – рибні консерви типу
“Шпроти в олії” – відповідно до вимог безпечності, що висуваються СОТ. Research conducted towards identifying compliance requirements of product quality documentation and improved ways to prevent falsification of the product. Were set organoleptic, physical-chemical and hygienic parameters of quality finished products. The results justify the need to introduce benchmarks benzoperenu content in the current standard of finished products, namely – the canned type sprat in oil – in accordance with safety as those applicable to the WTO. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5873 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_34.pdf | 181.57 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.