Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5873
Название: Шляхи забезпечення високої якості рибних консервів типу "Шпроти в олії”
Авторы: Шеломієнко, Н. В.
Мирошниченко, Л. В.
Ключевые слова: рибні консерви типу “Шпроти в олії”;безпечність;вимоги СОТ
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Шеломієнко Н. В., Мирошниченко Л. В. Шляхи забезпечення високої якості рибних консервів типу "Шпроти в олії”. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 204-210.
Краткий осмотр (реферат): Науково-дослідна робота проводилась у напрямку виявлення відповідності якості готової продукції вимогам нормативної документації та вдосконалення шляхів попередження фальсифікації даного товару. Було встановлено органолептичні, фізико-хімічні та санітарно-гігієнічні показники якості готової продукції. Результати дослідження обґрунтовують необхідність впровадження контрольних показників вмісту бензоперену в діючому стандарті на готову продукцію, а саме – рибні консерви типу “Шпроти в олії” – відповідно до вимог безпечності, що висуваються СОТ.
Research conducted towards identifying compliance requirements of product quality documentation and improved ways to prevent falsification of the product. Were set organoleptic, physical-chemical and hygienic parameters of quality finished products. The results justify the need to introduce benchmarks benzoperenu content in the current standard of finished products, namely – the canned type sprat in oil – in accordance with safety as those applicable to the WTO.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5873
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_34.pdf181.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.