Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5873
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШеломієнко, Н. В.-
dc.contributor.authorМирошниченко, Л. В.-
dc.date.accessioned2022-08-28T08:49:26Z-
dc.date.available2022-08-28T08:49:26Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationШеломієнко Н. В., Мирошниченко Л. В. Шляхи забезпечення високої якості рибних консервів типу "Шпроти в олії”. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 204-210.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5873-
dc.description.abstractНауково-дослідна робота проводилась у напрямку виявлення відповідності якості готової продукції вимогам нормативної документації та вдосконалення шляхів попередження фальсифікації даного товару. Було встановлено органолептичні, фізико-хімічні та санітарно-гігієнічні показники якості готової продукції. Результати дослідження обґрунтовують необхідність впровадження контрольних показників вмісту бензоперену в діючому стандарті на готову продукцію, а саме – рибні консерви типу “Шпроти в олії” – відповідно до вимог безпечності, що висуваються СОТ.uk_UA
dc.description.abstractResearch conducted towards identifying compliance requirements of product quality documentation and improved ways to prevent falsification of the product. Were set organoleptic, physical-chemical and hygienic parameters of quality finished products. The results justify the need to introduce benchmarks benzoperenu content in the current standard of finished products, namely – the canned type sprat in oil – in accordance with safety as those applicable to the WTO.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectрибні консерви типу “Шпроти в олії”uk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectвимоги СОТuk_UA
dc.titleШляхи забезпечення високої якості рибних консервів типу "Шпроти в олії”uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_34.pdf181.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.