Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5873
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шеломієнко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Мирошниченко, Л. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-28T08:49:26Z | - |
dc.date.available | 2022-08-28T08:49:26Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Шеломієнко Н. В., Мирошниченко Л. В. Шляхи забезпечення високої якості рибних консервів типу "Шпроти в олії”. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 204-210. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5873 | - |
dc.description.abstract | Науково-дослідна робота проводилась у напрямку виявлення відповідності якості готової продукції вимогам нормативної документації та вдосконалення шляхів попередження фальсифікації даного товару. Було встановлено органолептичні, фізико-хімічні та санітарно-гігієнічні показники якості готової продукції. Результати дослідження обґрунтовують необхідність впровадження контрольних показників вмісту бензоперену в діючому стандарті на готову продукцію, а саме – рибні консерви типу “Шпроти в олії” – відповідно до вимог безпечності, що висуваються СОТ. | uk_UA |
dc.description.abstract | Research conducted towards identifying compliance requirements of product quality documentation and improved ways to prevent falsification of the product. Were set organoleptic, physical-chemical and hygienic parameters of quality finished products. The results justify the need to introduce benchmarks benzoperenu content in the current standard of finished products, namely – the canned type sprat in oil – in accordance with safety as those applicable to the WTO. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | рибні консерви типу “Шпроти в олії” | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | вимоги СОТ | uk_UA |
dc.title | Шляхи забезпечення високої якості рибних консервів типу "Шпроти в олії” | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_34.pdf | 181.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.