Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5870
Название: Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива
Авторы: Чорна, Т. О.
Тютюнник, Д. О.
Ключевые слова: поліпшення споживних властивостей;печиво цукрове;нетрадиційна сировина;комбінована упаковка
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Чорна Т. О., Тютюнник Д. О. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 200-204.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено методи поліпшення споживних властивостей і біологічної цінності печива цукрового завдяки використанню нетрадиційної сировини та комбінованої упаковки.
The paper investigated methods to improve consumers' properties and the biological value of the sugar cookie, thanks to the use of unconventional materials and a combined package.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5870
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_33.pdf165.26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.