Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5870
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧорна, Т. О.-
dc.contributor.authorТютюнник, Д. О.-
dc.date.accessioned2022-08-28T08:32:57Z-
dc.date.available2022-08-28T08:32:57Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЧорна Т. О., Тютюнник Д. О. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 200-204.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5870-
dc.description.abstractДосліджено методи поліпшення споживних властивостей і біологічної цінності печива цукрового завдяки використанню нетрадиційної сировини та комбінованої упаковки.uk_UA
dc.description.abstractThe paper investigated methods to improve consumers' properties and the biological value of the sugar cookie, thanks to the use of unconventional materials and a combined package.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectполіпшення споживних властивостейuk_UA
dc.subjectпечиво цукровеuk_UA
dc.subjectнетрадиційна сировинаuk_UA
dc.subjectкомбінована упаковкаuk_UA
dc.titleПоліпшення споживних властивостей і збереженості печиваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_33.pdf165.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.