Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5870
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорна, Т. О. | - |
dc.contributor.author | Тютюнник, Д. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-28T08:32:57Z | - |
dc.date.available | 2022-08-28T08:32:57Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Чорна Т. О., Тютюнник Д. О. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 200-204. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5870 | - |
dc.description.abstract | Досліджено методи поліпшення споживних властивостей і біологічної цінності печива цукрового завдяки використанню нетрадиційної сировини та комбінованої упаковки. | uk_UA |
dc.description.abstract | The paper investigated methods to improve consumers' properties and the biological value of the sugar cookie, thanks to the use of unconventional materials and a combined package. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | поліпшення споживних властивостей | uk_UA |
dc.subject | печиво цукрове | uk_UA |
dc.subject | нетрадиційна сировина | uk_UA |
dc.subject | комбінована упаковка | uk_UA |
dc.title | Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_33.pdf | 165.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.