Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5865
Назва: Визначення якості томатної пасти, що реалізується в торговельній мережі Харкова
Автори: Шеломієнко, Н. В.
Рикова, О. І.
Ключові слова: томатна паста;органолептичні показники;стандарт на продукцію;якість
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Шеломієнко Н. В., Рикова О. І. Визначення якості томатної пасти, що реалізується в торговельній мережі Харкова. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 193-199.
Короткий огляд (реферат): Науково-дослідна робота проводилась у напрямку визначення якості томатної пасти різних виробників, що надходить у торговельну мережу м. Харкова. Були встановлені органолептичні показники, показники герметичності та промислової стерильності, а також фізико-хімічні показники якості готової продукції. Практична значущість результатів дослідження полягає в можливості їх використання як рекомендацій щодо доповнення чинного стандарту на продукцію та вдосконалення технологій виробництва томатопродуктів на підприємствах.
Research work was conducted in a direction of definition of quality tomato paste different manufacturers which acts in a trading network of Kharkov. Have been established organolеptics parameters, parameters of impermeability and industrial sterility, and also physical and chemical parameters of quality of the prepared products. The practical importance of results research will consist in an opportunity of their using as recommendations concerning addition of the working standard on production and improvement of technologies of production tomato products at the enterprises.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5865
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_32.pdf173.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.