Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5865
Название: Визначення якості томатної пасти, що реалізується в торговельній мережі Харкова
Авторы: Шеломієнко, Н. В.
Рикова, О. І.
Ключевые слова: томатна паста;органолептичні показники;стандарт на продукцію;якість
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Шеломієнко Н. В., Рикова О. І. Визначення якості томатної пасти, що реалізується в торговельній мережі Харкова. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 193-199.
Краткий осмотр (реферат): Науково-дослідна робота проводилась у напрямку визначення якості томатної пасти різних виробників, що надходить у торговельну мережу м. Харкова. Були встановлені органолептичні показники, показники герметичності та промислової стерильності, а також фізико-хімічні показники якості готової продукції. Практична значущість результатів дослідження полягає в можливості їх використання як рекомендацій щодо доповнення чинного стандарту на продукцію та вдосконалення технологій виробництва томатопродуктів на підприємствах.
Research work was conducted in a direction of definition of quality tomato paste different manufacturers which acts in a trading network of Kharkov. Have been established organolеptics parameters, parameters of impermeability and industrial sterility, and also physical and chemical parameters of quality of the prepared products. The practical importance of results research will consist in an opportunity of their using as recommendations concerning addition of the working standard on production and improvement of technologies of production tomato products at the enterprises.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5865
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_32.pdf173.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.