Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5862
Назва: Оцінка вологопроникності оболонок як чинника виходу та втрат у процесі зберігання ковбасних виробів
Автори: Онищенко, В. М.
Шубіна, Л. Ю.
Янчева, М. О.
Островерх, І. С.
Ключові слова: ковбасні оболонки;втрати під час зберігання;вологопроникність натуральних оболонок
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Онищенко В. М., Шубіна Л. Ю., Янчева М. О., Островерх І. С. Оцінка вологопроникності оболонок як чинника виходу та втрат у процесі зберігання ковбасних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 187-192.
Короткий огляд (реферат): Доведено визначальний вплив паро- і водопроникності ковбасних оболонок на вихід готової продукції, її втрати під час зберігання, проаналізовано визначальні чинники та надано відповідні рекомендації. Показані недоліки існуючих методів визначення вологопроникності та обґрунтовано доцільність їх удосконалення. Одержано нові дані про вологопроникність натуральних оболонок.
The determining influence of vapor and water permeability of sausage casing on the finished product output and its loss during the storage was proved, the determining factors were analyzed and the proper recommendations were given. The defects of present methods of moisture permeability determination are indicated and their improvement utility is grounded. New data about the moisture permeability of natural sausage casing were got.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5862
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_31.pdf175.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.