Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5862
Название: Оцінка вологопроникності оболонок як чинника виходу та втрат у процесі зберігання ковбасних виробів
Авторы: Онищенко, В. М.
Шубіна, Л. Ю.
Янчева, М. О.
Островерх, І. С.
Ключевые слова: ковбасні оболонки;втрати під час зберігання;вологопроникність натуральних оболонок
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Онищенко В. М., Шубіна Л. Ю., Янчева М. О., Островерх І. С. Оцінка вологопроникності оболонок як чинника виходу та втрат у процесі зберігання ковбасних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 187-192.
Краткий осмотр (реферат): Доведено визначальний вплив паро- і водопроникності ковбасних оболонок на вихід готової продукції, її втрати під час зберігання, проаналізовано визначальні чинники та надано відповідні рекомендації. Показані недоліки існуючих методів визначення вологопроникності та обґрунтовано доцільність їх удосконалення. Одержано нові дані про вологопроникність натуральних оболонок.
The determining influence of vapor and water permeability of sausage casing on the finished product output and its loss during the storage was proved, the determining factors were analyzed and the proper recommendations were given. The defects of present methods of moisture permeability determination are indicated and their improvement utility is grounded. New data about the moisture permeability of natural sausage casing were got.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5862
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_31.pdf175.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.