Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58275
Назва: Проєкт зерносховища у Старосалтівській громаді Чугуївського району, Харківської обл.
Інші назви: The project of a granary in the Starosaltovsky community of the Chuhuevsky district, Kharkiv region
Автори: Недашківський, Віталій Ігорович
Науковий керівник : Пузік, Л. М.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Ключові слова: пшениця;соняшник;соя;автомобілерозвантажувач;технологічна лабораторія;сепаратор;трієр;якість;фондовіддача;wheat;sunflower;soybean;car unloader;technological laboratory;separator;trier;quality;fund return
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Недашківський В. І. Проєкт зерносховища у Старосалтівській громаді Чугуївського району, Харківської обл.: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. Л. М. Пузік. Харків: ДБТУ, 2024. 80 с.
Короткий огляд (реферат): Будівництво елеваторів в Україні є надзвичайно актуальною темою в контексті розвитку сільськогосподарського сектору та інфраструктури країни. Україна відома своїм високим потенціалом у вирощуванні зернових культур, але для забезпечення ефективного зберігання та обробки врожаїв потрібна відповідна інфраструктура. Будівництво елеваторів стає стратегічно важливим кроком, який не лише забезпечить господарствам можливість ефективно зберігати та обробляти врожаї, а й сприятиме підвищенню конкурентоспроможності українських продуктів на міжнародному ринку, стимулюватиме економічний розвиток сільських районів та покращить життя місцевого населення через створення нових робочих місць та покращення інфраструктури.
The construction of elevators in Ukraine is an extremely relevant topic in the context of the development of the agricultural sector and the country's infrastructure. Ukraine is known for its high potential in the cultivation of grain crops, but in order to ensure efficient storage and processing of crops, appropriate infrastructure is needed. The construction of elevators becomes a strategically important step that will not only provide farms with the opportunity to efficiently store and process crops, but also contribute to increasing the competitiveness of Ukrainian products on the international market, stimulate the economic development of rural areas, and improve the lives of the local population through the creation of new jobs and the improvement of infrastructure
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58275
Використані джерела: 1. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D1%83%D0%B3%D1%83%D1%97%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD_(1923%E2%80%942020) 2. Кукурудза. Технічні умови: ДСТУ 4525: 2006. – [Чинний від 2007-24-01]. – К.: Держспоживстандарт України, 2007. 18с. – (Національний стандарт України). 3. Сирохман І.В. Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення) : підручник. Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019. 394 с. 4. Богомолов О.В., Верешко Н.В., Сафонова О.М. Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції: підручник. Харків: Еспада, 2008. 542 с. 5. Станкевич Г.М. Сушіння зерна: навч. посіб. / Г. М. Станкевич, Т. В. Страхова, В. І. Атаназевич – Київ: Либідь, 1997. – 352 с. 6. Осокіна Н.М., Герасимчук О.П., Матвієнко Н.П. Технологія зберігання та переробки зерна: книга. ТОВ «Книга-плюс», 2012. 320 с.Управління якістю: навч. посіб. 2-е вид. / Д.П. Лойко, О.П. Вотченікова, О.П. Удовіченко, М.А. Котляр. Львів: «Магнолія – 2006», 2010. 240 с. 7. Димань Т.М., Мазур Т.Г. Безпека продовольчої сировини: підручник. Київ: ВЦ «Академія». 2011. 520 с. 8. Богомолов О.В. Управління якістю переробних і харчових виробництв/ О.В.Богомолов, О.І. Шаповаленко, О.М. Сафонова, [та ін.]: Навч. посібник. Харків: «Еспада». 2006. 296с. 9. Винокурова А.Е., Васильчук М.В., Гаман М.В. Основи охорони праці: Підручник для проф.-техн. навчальних закладів, Вікторія, 2001. – 233 с. 10. Виноградська А.М. Основи підприємництва: Навчальний посібник – К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2002 .– 56 с. 11. Грянник Г.Н. Охрана труда и пожарная безопасность. – Киев: Высшая школа, 1981. – 227 с.
Розташовується у зібраннях:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
181НТ_20б-05_24_Nedashkіvskii.pdf
  Restricted Access
865.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.