Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58275
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПузік, Л. М.-
dc.contributor.authorНедашківський, Віталій Ігорович-
dc.date.accessioned2024-10-21T19:50:32Z-
dc.date.available2024-10-21T19:50:32Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationНедашківський В. І. Проєкт зерносховища у Старосалтівській громаді Чугуївського району, Харківської обл.: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. Л. М. Пузік. Харків: ДБТУ, 2024. 80 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58275-
dc.description.abstractБудівництво елеваторів в Україні є надзвичайно актуальною темою в контексті розвитку сільськогосподарського сектору та інфраструктури країни. Україна відома своїм високим потенціалом у вирощуванні зернових культур, але для забезпечення ефективного зберігання та обробки врожаїв потрібна відповідна інфраструктура. Будівництво елеваторів стає стратегічно важливим кроком, який не лише забезпечить господарствам можливість ефективно зберігати та обробляти врожаї, а й сприятиме підвищенню конкурентоспроможності українських продуктів на міжнародному ринку, стимулюватиме економічний розвиток сільських районів та покращить життя місцевого населення через створення нових робочих місць та покращення інфраструктури.uk_UA
dc.description.abstractThe construction of elevators in Ukraine is an extremely relevant topic in the context of the development of the agricultural sector and the country's infrastructure. Ukraine is known for its high potential in the cultivation of grain crops, but in order to ensure efficient storage and processing of crops, appropriate infrastructure is needed. The construction of elevators becomes a strategically important step that will not only provide farms with the opportunity to efficiently store and process crops, but also contribute to increasing the competitiveness of Ukrainian products on the international market, stimulate the economic development of rural areas, and improve the lives of the local population through the creation of new jobs and the improvement of infrastructureuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectпшеницяuk_UA
dc.subjectсоняшникuk_UA
dc.subjectсояuk_UA
dc.subjectавтомобілерозвантажувачuk_UA
dc.subjectтехнологічна лабораторіяuk_UA
dc.subjectсепараторuk_UA
dc.subjectтрієрuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectфондовіддачаuk_UA
dc.subjectwheatuk_UA
dc.subjectsunfloweruk_UA
dc.subjectsoybeanuk_UA
dc.subjectcar unloaderuk_UA
dc.subjecttechnological laboratoryuk_UA
dc.subjectseparatoruk_UA
dc.subjecttrieruk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectfund returnuk_UA
dc.titleПроєкт зерносховища у Старосалтівській громаді Чугуївського району, Харківської обл.uk_UA
dc.title.alternativeThe project of a granary in the Starosaltovsky community of the Chuhuevsky district, Kharkiv regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dcterms.references1. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D1%83%D0%B3%D1%83%D1%97%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD_(1923%E2%80%942020) 2. Кукурудза. Технічні умови: ДСТУ 4525: 2006. – [Чинний від 2007-24-01]. – К.: Держспоживстандарт України, 2007. 18с. – (Національний стандарт України). 3. Сирохман І.В. Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення) : підручник. Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019. 394 с. 4. Богомолов О.В., Верешко Н.В., Сафонова О.М. Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції: підручник. Харків: Еспада, 2008. 542 с. 5. Станкевич Г.М. Сушіння зерна: навч. посіб. / Г. М. Станкевич, Т. В. Страхова, В. І. Атаназевич – Київ: Либідь, 1997. – 352 с. 6. Осокіна Н.М., Герасимчук О.П., Матвієнко Н.П. Технологія зберігання та переробки зерна: книга. ТОВ «Книга-плюс», 2012. 320 с.Управління якістю: навч. посіб. 2-е вид. / Д.П. Лойко, О.П. Вотченікова, О.П. Удовіченко, М.А. Котляр. Львів: «Магнолія – 2006», 2010. 240 с. 7. Димань Т.М., Мазур Т.Г. Безпека продовольчої сировини: підручник. Київ: ВЦ «Академія». 2011. 520 с. 8. Богомолов О.В. Управління якістю переробних і харчових виробництв/ О.В.Богомолов, О.І. Шаповаленко, О.М. Сафонова, [та ін.]: Навч. посібник. Харків: «Еспада». 2006. 296с. 9. Винокурова А.Е., Васильчук М.В., Гаман М.В. Основи охорони праці: Підручник для проф.-техн. навчальних закладів, Вікторія, 2001. – 233 с. 10. Виноградська А.М. Основи підприємництва: Навчальний посібник – К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2002 .– 56 с. 11. Грянник Г.Н. Охрана труда и пожарная безопасность. – Киев: Высшая школа, 1981. – 227 с.uk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів-
Appears in Collections:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181НТ_20б-05_24_Nedashkіvskii.pdf
  Restricted Access
865.21 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.