Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5797
Название: | Структуровані термостабільні тверді емульсії на основі іонотропних полісахаридів |
Авторы: | Нечепуренко, К. Б. Пивоваров, Є. П. Горальчук, А. Б. Трощій, Т. В. |
Ключевые слова: | продукти рослинного походження;структуровані продукти;структуровані термостабільні тверді емульсії;іонотропні полісахариди |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Нечепуренко К. Б., Пивоваров Є. П., Горальчук А. Б., Трощій Т. В. Структуровані термостабільні тверді емульсії на основі іонотропних полісахаридів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 108-112. |
Краткий осмотр (реферат): | Перспективною сировиною для виробництва структурованих
продуктів є використання емульсій альгінатів із залишками кальцію. Харчові
продукти з емульсійною структурою мають великий потенціал для
подальшого дослідження. Одним із найважливіших завдань сучасної науки є
одержання матеріалів із заданими механічними властивостями та
структурою. Структура харчування, що склалася у цей час в Україні диктує
необхідність розширення асортименту кулінарної продукції за рахунок більш
ефективного використання продуктів рослинного походження. Speaking about the industrial food production it is worth saying that improvement of the population alimentation structure due to the raise of foodstuff with the increased nutritive value is of priority directions of government policy in Ukraine. Special position is given to restructured foodstuff, production of which has a number of advantages comparing with traditional foodstuff. Large-scale investigations, which are carried out in this direction result in intensive development of structured products’ market. Use of alginates’ emulsions with the remains of calcium is a perspective raw material for the production of structured foodstuff. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5797 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_20.pdf | 165.8 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.