Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5797
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нечепуренко, К. Б. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Є. П. | - |
dc.contributor.author | Горальчук, А. Б. | - |
dc.contributor.author | Трощій, Т. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-26T18:40:33Z | - |
dc.date.available | 2022-08-26T18:40:33Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Нечепуренко К. Б., Пивоваров Є. П., Горальчук А. Б., Трощій Т. В. Структуровані термостабільні тверді емульсії на основі іонотропних полісахаридів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 108-112. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5797 | - |
dc.description.abstract | Перспективною сировиною для виробництва структурованих продуктів є використання емульсій альгінатів із залишками кальцію. Харчові продукти з емульсійною структурою мають великий потенціал для подальшого дослідження. Одним із найважливіших завдань сучасної науки є одержання матеріалів із заданими механічними властивостями та структурою. Структура харчування, що склалася у цей час в Україні диктує необхідність розширення асортименту кулінарної продукції за рахунок більш ефективного використання продуктів рослинного походження. | uk_UA |
dc.description.abstract | Speaking about the industrial food production it is worth saying that improvement of the population alimentation structure due to the raise of foodstuff with the increased nutritive value is of priority directions of government policy in Ukraine. Special position is given to restructured foodstuff, production of which has a number of advantages comparing with traditional foodstuff. Large-scale investigations, which are carried out in this direction result in intensive development of structured products’ market. Use of alginates’ emulsions with the remains of calcium is a perspective raw material for the production of structured foodstuff. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | продукти рослинного походження | uk_UA |
dc.subject | структуровані продукти | uk_UA |
dc.subject | структуровані термостабільні тверді емульсії | uk_UA |
dc.subject | іонотропні полісахариди | uk_UA |
dc.title | Структуровані термостабільні тверді емульсії на основі іонотропних полісахаридів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_20.pdf | 165.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.