Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5791
Название: Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів з метою їх використання в технології продукції на основі молочної сировини
Авторы: Гринченко, О. О.
Гурікова, І. М.
Запаренко, Г. В.
Ключевые слова: молочна сировина;молочні структуровані продукти;поліфосфати
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Гринченко О. О., Гурікова І. М., Запаренко Г. В. Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів з метою їх використання в технології продукції на основі молочної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 97-104.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено фізико-хімічні та функціонально-технологічні властивості комерційних сумішей фосфатів з метою визначення принципів і можливості їх використання у виробництві харчової продукції на основі молочної сировини. Сформульовано перспективи використання фосфатів у технологіях молочних структурованих продуктів.
The physico-chemical and functional and technological properties of commercial mixtures of phosphates to determine the principles and opportunities of their use in the manufacture of food products based on milk. Formulated by the prospects of using phosphates in dairy technology of structured products.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5791
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_18.pdf209.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.