Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5791
Title: Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів з метою їх використання в технології продукції на основі молочної сировини
Authors: Гринченко, О. О.
Гурікова, І. М.
Запаренко, Г. В.
Keywords: молочна сировина;молочні структуровані продукти;поліфосфати
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гринченко О. О., Гурікова І. М., Запаренко Г. В. Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів з метою їх використання в технології продукції на основі молочної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 97-104.
Abstract: Досліджено фізико-хімічні та функціонально-технологічні властивості комерційних сумішей фосфатів з метою визначення принципів і можливості їх використання у виробництві харчової продукції на основі молочної сировини. Сформульовано перспективи використання фосфатів у технологіях молочних структурованих продуктів.
The physico-chemical and functional and technological properties of commercial mixtures of phosphates to determine the principles and opportunities of their use in the manufacture of food products based on milk. Formulated by the prospects of using phosphates in dairy technology of structured products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5791
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_18.pdf209.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.