Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5783
Назва: Фізико-хімічні характеристики комплексів хітозану з аніонними полісахаридами
Автори: Черно, Н. К.
Озоліна, С. О.
Капустян, А. І.
Ключові слова: хітозан;ІПЕК;поліаніонні полісахариди;біополімери
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Черно Н. К., Озоліна С. О., Капустян А. І. Фізико-хімічні характеристики комплексів хітозану з аніонними полісахаридами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 65-71.
Короткий огляд (реферат): Показано, що поєднання хітозану з природними поліаніонними полісахаридами супроводжується утворенням ІПЕК. Доведено, що в формуванні комплексів провідна роль належить електростатичній взаємодії між біополімерами.
Shown that the combination of chitosan with natural polyanionic polysaccharides is accompanied by IPEC. Proved that the formation of complexes leading role belongs to the electrostatic interaction between the biopolymers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5783
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_13.pdf204.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.