Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5783
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧерно, Н. К.-
dc.contributor.authorОзоліна, С. О.-
dc.contributor.authorКапустян, А. І.-
dc.date.accessioned2022-08-26T16:34:59Z-
dc.date.available2022-08-26T16:34:59Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЧерно Н. К., Озоліна С. О., Капустян А. І. Фізико-хімічні характеристики комплексів хітозану з аніонними полісахаридами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 65-71.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5783-
dc.description.abstractПоказано, що поєднання хітозану з природними поліаніонними полісахаридами супроводжується утворенням ІПЕК. Доведено, що в формуванні комплексів провідна роль належить електростатичній взаємодії між біополімерами.uk_UA
dc.description.abstractShown that the combination of chitosan with natural polyanionic polysaccharides is accompanied by IPEC. Proved that the formation of complexes leading role belongs to the electrostatic interaction between the biopolymers.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхітозанuk_UA
dc.subjectІПЕКuk_UA
dc.subjectполіаніонні полісахаридиuk_UA
dc.subjectбіополімериuk_UA
dc.titleФізико-хімічні характеристики комплексів хітозану з аніонними полісахаридамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_13.pdf204.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.