Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5761
Название: | Розробка інтегрального показника для удосконалення управління якістю продукції підприємств ресторанного господарства |
Авторы: | Безродна, С.М. |
Ключевые слова: | інтегральний показник;управління якістю продукції;підприємства ресторанного господарства;integral indicator;product quality management;restaurant enterprises;интегральный показатель;управление качеством продукции;предприятия ресторанного хозяйства |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Безродна С.М. Розробка інтегрального показника для удосконалення управління якістю продукції підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. С. 192-199. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто необхідність розробки нового показника управління якістю
продукції на підприємствах ресторанного господарства. Запропоновано
розроблену модель формування інтегрального показника управління якістю
продукції, згідно з якою можна попередити реалізацію неякісної продукції
споживачу, яка оцінюється як споживачем, так і виробником та експертом. The necessity of elaboration new index of management product quality on restaurant services is examined. A model of formation integral index management product quality by means of which it is possible to warn a realization of product of bad quality to the consumer which is valued both by consumer, producer and expert is offered. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5761 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1(17), Ч 2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2013_1(2)__30.pdf | 217.23 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.