Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5761
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБезродна, С.М.-
dc.date.accessioned2022-08-26T13:06:59Z-
dc.date.available2022-08-26T13:06:59Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБезродна С.М. Розробка інтегрального показника для удосконалення управління якістю продукції підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. С. 192-199.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5761-
dc.description.abstractРозглянуто необхідність розробки нового показника управління якістю продукції на підприємствах ресторанного господарства. Запропоновано розроблену модель формування інтегрального показника управління якістю продукції, згідно з якою можна попередити реалізацію неякісної продукції споживачу, яка оцінюється як споживачем, так і виробником та експертом.uk_UA
dc.description.abstractThe necessity of elaboration new index of management product quality on restaurant services is examined. A model of formation integral index management product quality by means of which it is possible to warn a realization of product of bad quality to the consumer which is valued both by consumer, producer and expert is offered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectінтегральний показникuk_UA
dc.subjectуправління якістю продукціїuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectintegral indicatoruk_UA
dc.subjectproduct quality managementuk_UA
dc.subjectrestaurant enterprisesuk_UA
dc.subjectинтегральный показательuk_UA
dc.subjectуправление качеством продукцииuk_UA
dc.subjectпредприятия ресторанного хозяйстваuk_UA
dc.titleРозробка інтегрального показника для удосконалення управління якістю продукції підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1(17), Ч 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2013_1(2)__30.pdf217.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.