Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5761
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Безродна, С.М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-26T13:06:59Z | - |
dc.date.available | 2022-08-26T13:06:59Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Безродна С.М. Розробка інтегрального показника для удосконалення управління якістю продукції підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. С. 192-199. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5761 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто необхідність розробки нового показника управління якістю продукції на підприємствах ресторанного господарства. Запропоновано розроблену модель формування інтегрального показника управління якістю продукції, згідно з якою можна попередити реалізацію неякісної продукції споживачу, яка оцінюється як споживачем, так і виробником та експертом. | uk_UA |
dc.description.abstract | The necessity of elaboration new index of management product quality on restaurant services is examined. A model of formation integral index management product quality by means of which it is possible to warn a realization of product of bad quality to the consumer which is valued both by consumer, producer and expert is offered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | інтегральний показник | uk_UA |
dc.subject | управління якістю продукції | uk_UA |
dc.subject | підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | integral indicator | uk_UA |
dc.subject | product quality management | uk_UA |
dc.subject | restaurant enterprises | uk_UA |
dc.subject | интегральный показатель | uk_UA |
dc.subject | управление качеством продукции | uk_UA |
dc.subject | предприятия ресторанного хозяйства | uk_UA |
dc.title | Розробка інтегрального показника для удосконалення управління якістю продукції підприємств ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1(17), Ч 2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2013_1(2)__30.pdf | 217.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.