Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5702
Назва: | Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу |
Автори: | Головко, М. П Головко, Т. М. Бакіров, М. П. |
Ключові слова: | збагачення продуктів харчування;йодобілкові комплекси;технологія соусів емульсійного типу |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Головко М. П., Головко Т. М., Бакіров М. П. Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 48-54. |
Короткий огляд (реферат): | Обґрунтовано доцільність збагачення продуктів харчування
біоорганічними сполуками йоду. Розглянуто актуальність розробки та
використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного
типу. Grounded expedience of enriching of food bioorganicheskimi connections of iodine stuffs . Actuality of development and use is considered iodine - albuminous complexes in technology of sauces of emulsive type. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5702 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_10.pdf | 173.74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.