Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5702
Назва: Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу
Автори: Головко, М. П
Головко, Т. М.
Бакіров, М. П.
Ключові слова: збагачення продуктів харчування;йодобілкові комплекси;технологія соусів емульсійного типу
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Головко М. П., Головко Т. М., Бакіров М. П. Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 48-54.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано доцільність збагачення продуктів харчування біоорганічними сполуками йоду. Розглянуто актуальність розробки та використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу.
Grounded expedience of enriching of food bioorganicheskimi connections of iodine stuffs . Actuality of development and use is considered iodine - albuminous complexes in technology of sauces of emulsive type.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5702
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_10.pdf173.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.