Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5702
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П-
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorБакіров, М. П.-
dc.date.accessioned2022-08-25T19:02:41Z-
dc.date.available2022-08-25T19:02:41Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Головко Т. М., Бакіров М. П. Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 48-54.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5702-
dc.description.abstractОбґрунтовано доцільність збагачення продуктів харчування біоорганічними сполуками йоду. Розглянуто актуальність розробки та використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу.uk_UA
dc.description.abstractGrounded expedience of enriching of food bioorganicheskimi connections of iodine stuffs . Actuality of development and use is considered iodine - albuminous complexes in technology of sauces of emulsive type.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзбагачення продуктів харчуванняuk_UA
dc.subjectйодобілкові комплексиuk_UA
dc.subjectтехнологія соусів емульсійного типуuk_UA
dc.titleАктуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_10.pdf173.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.