Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5702
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, М. П | - |
dc.contributor.author | Головко, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Бакіров, М. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-25T19:02:41Z | - |
dc.date.available | 2022-08-25T19:02:41Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Головко М. П., Головко Т. М., Бакіров М. П. Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 48-54. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5702 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано доцільність збагачення продуктів харчування біоорганічними сполуками йоду. Розглянуто актуальність розробки та використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу. | uk_UA |
dc.description.abstract | Grounded expedience of enriching of food bioorganicheskimi connections of iodine stuffs . Actuality of development and use is considered iodine - albuminous complexes in technology of sauces of emulsive type. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | збагачення продуктів харчування | uk_UA |
dc.subject | йодобілкові комплекси | uk_UA |
dc.subject | технологія соусів емульсійного типу | uk_UA |
dc.title | Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_10.pdf | 173.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.