Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5598
Назва: Ідентифікація коньячної продукції за допомогою спектрофотометричного методу
Автори: Вишнікіна, О. В.
Вашкевич, О. Ю.
Ключові слова: коньячна продукція;ідентифікація;метод спектрофотометрії
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Вишнікіна О. В., Вашкевич О. Ю. Ідентифікація коньячної продукції за допомогою спектрофотометричного методу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 382-389.
Короткий огляд (реферат): Проведено дослідження коньячної продукції українських і російських виробників за фізико-хімічними й органолептичними показниками. Виявлено невідповідність деяких органолептичних показників ДСТУ. Причину невідповідності було встановлено за допомогою методу спектрофотометрії.
Research of cognac products of the Ukrainian and Russian producers is conducted on physical and chemical and to organolepticheskim indexes. Found out disparity of some organolepticheskikh indexes GOST. Reason of disparity was set by a spectrophotometry method.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5598
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_60.pdf354.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.