Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5598
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вишнікіна, О. В. | - |
dc.contributor.author | Вашкевич, О. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-24T18:27:38Z | - |
dc.date.available | 2022-08-24T18:27:38Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Вишнікіна О. В., Вашкевич О. Ю. Ідентифікація коньячної продукції за допомогою спектрофотометричного методу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 382-389. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5598 | - |
dc.description.abstract | Проведено дослідження коньячної продукції українських і російських виробників за фізико-хімічними й органолептичними показниками. Виявлено невідповідність деяких органолептичних показників ДСТУ. Причину невідповідності було встановлено за допомогою методу спектрофотометрії. | uk_UA |
dc.description.abstract | Research of cognac products of the Ukrainian and Russian producers is conducted on physical and chemical and to organolepticheskim indexes. Found out disparity of some organolepticheskikh indexes GOST. Reason of disparity was set by a spectrophotometry method. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | коньячна продукція | uk_UA |
dc.subject | ідентифікація | uk_UA |
dc.subject | метод спектрофотометрії | uk_UA |
dc.title | Ідентифікація коньячної продукції за допомогою спектрофотометричного методу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_60.pdf | 354.63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.