Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5598
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВишнікіна, О. В.-
dc.contributor.authorВашкевич, О. Ю.-
dc.date.accessioned2022-08-24T18:27:38Z-
dc.date.available2022-08-24T18:27:38Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationВишнікіна О. В., Вашкевич О. Ю. Ідентифікація коньячної продукції за допомогою спектрофотометричного методу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 382-389.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5598-
dc.description.abstractПроведено дослідження коньячної продукції українських і російських виробників за фізико-хімічними й органолептичними показниками. Виявлено невідповідність деяких органолептичних показників ДСТУ. Причину невідповідності було встановлено за допомогою методу спектрофотометрії.uk_UA
dc.description.abstractResearch of cognac products of the Ukrainian and Russian producers is conducted on physical and chemical and to organolepticheskim indexes. Found out disparity of some organolepticheskikh indexes GOST. Reason of disparity was set by a spectrophotometry method.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectконьячна продукціяuk_UA
dc.subjectідентифікаціяuk_UA
dc.subjectметод спектрофотометріїuk_UA
dc.titleІдентифікація коньячної продукції за допомогою спектрофотометричного методуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_60.pdf354.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.