Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5597
Назва: Оцінка біологічної цінності вершкового масла із козиного молока
Автори: Рижкова, Т. М.
Коломитова, В. О.
Бондаренко, Т. А.
Ключові слова: вершкове масло;козине молоко
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Рижкова Т. М., Коломитова В. О., Бондаренко Т. А. Оцінка біологічної цінності вершкового масла із козиного молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 376-381.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати порівняльних досліджень біохімічного складу коров’ячого та козиного молока та вершкового масла, виготовленого на їхній основі. Встановлено доцільність переробки козиного молока на вершкове масло та необхідність застосування біотехнологічних способів, що сприятимуть отриманню козиного масла високої харчової та біологічної цінності.
The results of comparative researches of biochemical composition of cow and goat's milk and desk, made on their basis are resulted in the article. Set expedi ence of processing of goat's milk on a desk and necessity of application of biotech nological methods which will be instrumental in the receipt of goat's butter high food and biological values.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5597
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_59.pdf178.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.