Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5597
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рижкова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Коломитова, В. О. | - |
dc.contributor.author | Бондаренко, Т. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-24T18:20:53Z | - |
dc.date.available | 2022-08-24T18:20:53Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Рижкова Т. М., Коломитова В. О., Бондаренко Т. А. Оцінка біологічної цінності вершкового масла із козиного молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 376-381. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5597 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати порівняльних досліджень біохімічного складу коров’ячого та козиного молока та вершкового масла, виготовленого на їхній основі. Встановлено доцільність переробки козиного молока на вершкове масло та необхідність застосування біотехнологічних способів, що сприятимуть отриманню козиного масла високої харчової та біологічної цінності. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of comparative researches of biochemical composition of cow and goat's milk and desk, made on their basis are resulted in the article. Set expedi ence of processing of goat's milk on a desk and necessity of application of biotech nological methods which will be instrumental in the receipt of goat's butter high food and biological values. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | вершкове масло | uk_UA |
dc.subject | козине молоко | uk_UA |
dc.title | Оцінка біологічної цінності вершкового масла із козиного молока | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (14) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_59.pdf | 178.91 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.