Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5597
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРижкова, Т. М.-
dc.contributor.authorКоломитова, В. О.-
dc.contributor.authorБондаренко, Т. А.-
dc.date.accessioned2022-08-24T18:20:53Z-
dc.date.available2022-08-24T18:20:53Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationРижкова Т. М., Коломитова В. О., Бондаренко Т. А. Оцінка біологічної цінності вершкового масла із козиного молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 376-381.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5597-
dc.description.abstractНаведено результати порівняльних досліджень біохімічного складу коров’ячого та козиного молока та вершкового масла, виготовленого на їхній основі. Встановлено доцільність переробки козиного молока на вершкове масло та необхідність застосування біотехнологічних способів, що сприятимуть отриманню козиного масла високої харчової та біологічної цінності.uk_UA
dc.description.abstractThe results of comparative researches of biochemical composition of cow and goat's milk and desk, made on their basis are resulted in the article. Set expedi ence of processing of goat's milk on a desk and necessity of application of biotech nological methods which will be instrumental in the receipt of goat's butter high food and biological values.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectвершкове маслоuk_UA
dc.subjectкозине молокоuk_UA
dc.titleОцінка біологічної цінності вершкового масла із козиного молокаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_59.pdf178.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.