Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5597
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рижкова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Коломитова, В. О. | - |
dc.contributor.author | Бондаренко, Т. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-24T18:20:53Z | - |
dc.date.available | 2022-08-24T18:20:53Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Рижкова Т. М., Коломитова В. О., Бондаренко Т. А. Оцінка біологічної цінності вершкового масла із козиного молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 376-381. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5597 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати порівняльних досліджень біохімічного складу коров’ячого та козиного молока та вершкового масла, виготовленого на їхній основі. Встановлено доцільність переробки козиного молока на вершкове масло та необхідність застосування біотехнологічних способів, що сприятимуть отриманню козиного масла високої харчової та біологічної цінності. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of comparative researches of biochemical composition of cow and goat's milk and desk, made on their basis are resulted in the article. Set expedi ence of processing of goat's milk on a desk and necessity of application of biotech nological methods which will be instrumental in the receipt of goat's butter high food and biological values. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | вершкове масло | uk_UA |
dc.subject | козине молоко | uk_UA |
dc.title | Оцінка біологічної цінності вершкового масла із козиного молока | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_59.pdf | 178.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.