Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55859
Назва: Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії: метод. вказівки
Автори: Гринченко, Ольга Олексіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії: метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів спец. 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання; уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. Харків: ДБТУ, 2024. 42 с.
Короткий огляд (реферат): До методичних вказівок з дисципліни «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» включено перелік тем лабораторних робіт, мету та завдання, алгоритм виконання, приклади виконання елементів завдання до лабораторних робіт, а також рекомендовану літературу. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55859
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_RESTORANNIY INDUSTRIYI_181_23.pdf994.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.