Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55859
Название: Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії: метод. вказівки
Авторы: Гринченко, Ольга Олексіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії: метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів спец. 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання; уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. Харків: ДБТУ, 2024. 42 с.
Краткий осмотр (реферат): До методичних вказівок з дисципліни «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» включено перелік тем лабораторних робіт, мету та завдання, алгоритм виконання, приклади виконання елементів завдання до лабораторних робіт, а також рекомендовану літературу. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55859
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_RESTORANNIY INDUSTRIYI_181_23.pdf994.28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.