Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55859
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Колеснікова, Марина Борисівна | - |
dc.contributor.author | Юрченко, Світлана Леонідівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-07T19:19:27Z | - |
dc.date.available | 2024-07-07T19:19:27Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії: метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів спец. 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання; уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. Харків: ДБТУ, 2024. 42 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55859 | - |
dc.description.abstract | До методичних вказівок з дисципліни «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» включено перелік тем лабораторних робіт, мету та завдання, алгоритм виконання, приклади виконання елементів завдання до лабораторних робіт, а також рекомендовану літературу. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії: метод. вказівки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_RESTORANNIY INDUSTRIYI_181_23.pdf | 994.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.