Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55855
Назва: Дизайн і декорування страв: метод. вказівки
Автори: Радченко, Анна Едуардівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Дизайн і декорування страв: метод. вказівки до проведення практичних занять з дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 181 Харчові технології ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»; уклад.: А. Е. Радченко, С. Л. Юрченко. Харків:ДБТУ, 2024. 13 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до проведення 3-х практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; алгоритм виконання практичного заняття; контрольні питання та список рекомендованої літератури. Видання включає теми для самостійного засвоєння студентами, проблемні питання та методичні роз’яснення до них, питання практикуму, питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55855
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_dekoruvannya strav_24.pdf702.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.