Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55855
Название: Дизайн і декорування страв: метод. вказівки
Авторы: Радченко, Анна Едуардівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Дизайн і декорування страв: метод. вказівки до проведення практичних занять з дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 181 Харчові технології ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»; уклад.: А. Е. Радченко, С. Л. Юрченко. Харків:ДБТУ, 2024. 13 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки до проведення 3-х практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; алгоритм виконання практичного заняття; контрольні питання та список рекомендованої літератури. Видання включає теми для самостійного засвоєння студентами, проблемні питання та методичні роз’яснення до них, питання практикуму, питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55855
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_dekoruvannya strav_24.pdf702.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.