Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55852
Назва: | Технології галузі: метод. вказівки |
Автори: | Большакова, Вікторія Анатоліївна |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Технології галузі: метод. вказівки з організації і виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження»; уклад. В. А. Большакова; Харків: ДБТУ, 2023. 32 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки з організації і виконання курсового проекту з дисципліни «Технології галузі» призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Навчальне видання містить опис основних структурних елементів курсового проекту (мета, перелік завдань, які потрібно вирішити під час написання курсового проекту), приклад змісту роботу з описом вимог до кожного розділу, приклади рекомендованої тематики, приклади графічних матеріалів, список рекомендованої літератури. Представлена інформація про організацію роботи над курсовим проектом. В методичних рекомендаціях освітлено питання оформлення курсового проекту. Представлено детально прописану систему захисту та оцінювання роботи. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55852 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_KP_TG_2023.pdf | 785.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.