Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55852
Название: | Технології галузі: метод. вказівки |
Авторы: | Большакова, Вікторія Анатоліївна |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Технології галузі: метод. вказівки з організації і виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження»; уклад. В. А. Большакова; Харків: ДБТУ, 2023. 32 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки з організації і виконання курсового проекту з дисципліни «Технології галузі» призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Навчальне видання містить опис основних структурних елементів курсового проекту (мета, перелік завдань, які потрібно вирішити під час написання курсового проекту), приклад змісту роботу з описом вимог до кожного розділу, приклади рекомендованої тематики, приклади графічних матеріалів, список рекомендованої літератури. Представлена інформація про організацію роботи над курсовим проектом. В методичних рекомендаціях освітлено питання оформлення курсового проекту. Представлено детально прописану систему захисту та оцінювання роботи. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55852 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_KP_TG_2023.pdf | 785.86 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.