Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55852
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБольшакова, Вікторія Анатоліївна-
dc.date.accessioned2024-07-07T13:53:58Z-
dc.date.available2024-07-07T13:53:58Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТехнології галузі: метод. вказівки з організації і виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження»; уклад. В. А. Большакова; Харків: ДБТУ, 2023. 32 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55852-
dc.description.abstractМетодичні вказівки з організації і виконання курсового проекту з дисципліни «Технології галузі» призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Навчальне видання містить опис основних структурних елементів курсового проекту (мета, перелік завдань, які потрібно вирішити під час написання курсового проекту), приклад змісту роботу з описом вимог до кожного розділу, приклади рекомендованої тематики, приклади графічних матеріалів, список рекомендованої літератури. Представлена інформація про організацію роботи над курсовим проектом. В методичних рекомендаціях освітлено питання оформлення курсового проекту. Представлено детально прописану систему захисту та оцінювання роботи.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТехнології галузі: метод. вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_KP_TG_2023.pdf785.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.