Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55852
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Большакова, Вікторія Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-07T13:53:58Z | - |
dc.date.available | 2024-07-07T13:53:58Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Технології галузі: метод. вказівки з організації і виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження»; уклад. В. А. Большакова; Харків: ДБТУ, 2023. 32 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55852 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки з організації і виконання курсового проекту з дисципліни «Технології галузі» призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Навчальне видання містить опис основних структурних елементів курсового проекту (мета, перелік завдань, які потрібно вирішити під час написання курсового проекту), приклад змісту роботу з описом вимог до кожного розділу, приклади рекомендованої тематики, приклади графічних матеріалів, список рекомендованої літератури. Представлена інформація про організацію роботи над курсовим проектом. В методичних рекомендаціях освітлено питання оформлення курсового проекту. Представлено детально прописану систему захисту та оцінювання роботи. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Технології галузі: метод. вказівки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_KP_TG_2023.pdf | 785.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.