Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55851
Назва: | Харчові технології: метод. вказівки |
Автори: | Гринченко, Наталія Геннадіївна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Харчові технології: метод. вказівки до виконання курсового проекту для студ. РВО бакалавр спец. 181 «Харчові технології»; уклад.: Н. Г. Гринченко, Т. С. Желєва. Харків: ДБТУ, 2023. 22 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55851 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_KP_HT_2023.pdf | 1.71 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.