Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55851
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГринченко, Наталія Геннадіївна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-07-07T13:49:42Z-
dc.date.available2024-07-07T13:49:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationХарчові технології: метод. вказівки до виконання курсового проекту для студ. РВО бакалавр спец. 181 «Харчові технології»; уклад.: Н. Г. Гринченко, Т. С. Желєва. Харків: ДБТУ, 2023. 22 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55851-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleХарчові технології: метод. вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_KP_HT_2023.pdf1.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.