Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5584
Назва: Дослідження в'язкості водних розчинів NаКМЦ
Автори: Малафаєв, М. Т.
Торяник, О. І.
Ключові слова: в'язкість водних розчинів NаКМЦ;параметри в'язкості;реологічні параметри
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Малафаєв М. Т., Торяник О. І. Дослідження в'язкості водних розчинів NаКМЦ. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 342-349.
Короткий огляд (реферат): Досліджено в'язкість водних розчинів NаКМЦ, визначено їх реологічні параметри та критичні точки на концентраційних залежностях параметрів в'язкості.
Nа-CМC water solution viscosity is investigated. The rheological character istics and critical points of concentration dependence of viscosity are determine
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5584
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_54.pdf219.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.