Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5584
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалафаєв, М. Т.-
dc.contributor.authorТоряник, О. І.-
dc.date.accessioned2022-08-24T15:42:03Z-
dc.date.available2022-08-24T15:42:03Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМалафаєв М. Т., Торяник О. І. Дослідження в'язкості водних розчинів NаКМЦ. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 342-349.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5584-
dc.description.abstractДосліджено в'язкість водних розчинів NаКМЦ, визначено їх реологічні параметри та критичні точки на концентраційних залежностях параметрів в'язкості.uk_UA
dc.description.abstractNа-CМC water solution viscosity is investigated. The rheological character istics and critical points of concentration dependence of viscosity are determineuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectв'язкість водних розчинів NаКМЦuk_UA
dc.subjectпараметри в'язкостіuk_UA
dc.subjectреологічні параметриuk_UA
dc.titleДослідження в'язкості водних розчинів NаКМЦuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_54.pdf219.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.