Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5566
Назва: | Аспекти моніторингу олії та насіння соняшнику |
Автори: | Левчук, І. В. Кіщенко, В. А. Осейко, М. І. |
Ключові слова: | олія;насіння соняшнику;бенз[а]пірен;канцерогенна безпека;олієжирові та жировмісні харчові продукти |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Левчук І. В., Кіщенко В. А., Осейко М. І. Аспекти моніторингу олії та насіння соняшнику. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 315-321. |
Короткий огляд (реферат): | Показано актуальність проведення моніторингу олії та насіння
соняшнику на вміст поліциклічних ароматичних вуглеводнів, зокрема
бенз[а]пірену. Обґрунтовано необхідність вирішення проблеми канцерогенної
безпеки олієжирових та жировмісних харчових продуктів з надійним їх
контролем за бенз[а]піреном. The currency of monitoring of sunflower oil and seeds on the contents of polycyclic aromatic hydrocarbons, namely benz[а]pyrene is shown. The necessity of the decision of a problem of cancerogenic safety of foodstuff contained fats and oils with their reliable control on benz[a]pyrene is proved. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5566 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_50.pdf | 204.3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.