Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5566
Назва: Аспекти моніторингу олії та насіння соняшнику
Автори: Левчук, І. В.
Кіщенко, В. А.
Осейко, М. І.
Ключові слова: олія;насіння соняшнику;бенз[а]пірен;канцерогенна безпека;олієжирові та жировмісні харчові продукти
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Левчук І. В., Кіщенко В. А., Осейко М. І. Аспекти моніторингу олії та насіння соняшнику. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 315-321.
Короткий огляд (реферат): Показано актуальність проведення моніторингу олії та насіння соняшнику на вміст поліциклічних ароматичних вуглеводнів, зокрема бенз[а]пірену. Обґрунтовано необхідність вирішення проблеми канцерогенної безпеки олієжирових та жировмісних харчових продуктів з надійним їх контролем за бенз[а]піреном.
The currency of monitoring of sunflower oil and seeds on the contents of polycyclic aromatic hydrocarbons, namely benz[а]pyrene is shown. The necessity of the decision of a problem of cancerogenic safety of foodstuff contained fats and oils with their reliable control on benz[a]pyrene is proved.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5566
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_50.pdf204.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.