Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55647
Назва: Гігієна меду бджолинного: метод. вказівки
Автори: Богатирьова, А. М.
Бусол, Л. В.
Цивірко, І. Л.
Жиліна, В. М.
Дегтярьов, М. О.
Париловський, О. І.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Богатирьова А. М., Бусол Л. В., Цивірко І. Л., Жиліна В. М., Дегтярьов М. О., Париловський О. І. Гігієна меду бджолинного: метод. рекомендації. Харків: ДБТУ, 2024. 47 с.
Короткий огляд (реферат): В методичних вказівках викладені методи відбору, підготовки проб та проведення досліджень для визначення показників якості меду Фахівці ветеринарної медицини повинні контролювати показники безпечності та якості меду бджолиного на всіх етапах його виробництва та обігу, що надасть можливості споживати харчовий продукт який відповідає вимогам нормативно-правових актів. Розраховано на фахівців та студентів ОС «Магістр» факультету ветеринарної медицини та лікарів ветеринарної медицини за спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55647
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Hihiyena_medu_bdzholynnoho_24.pdf1.36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.