Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55647
Название: Гігієна меду бджолинного: метод. вказівки
Авторы: Богатирьова, А. М.
Бусол, Л. В.
Цивірко, І. Л.
Жиліна, В. М.
Дегтярьов, М. О.
Париловський, О. І.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Богатирьова А. М., Бусол Л. В., Цивірко І. Л., Жиліна В. М., Дегтярьов М. О., Париловський О. І. Гігієна меду бджолинного: метод. рекомендації. Харків: ДБТУ, 2024. 47 с.
Краткий осмотр (реферат): В методичних вказівках викладені методи відбору, підготовки проб та проведення досліджень для визначення показників якості меду Фахівці ветеринарної медицини повинні контролювати показники безпечності та якості меду бджолиного на всіх етапах його виробництва та обігу, що надасть можливості споживати харчовий продукт який відповідає вимогам нормативно-правових актів. Розраховано на фахівців та студентів ОС «Магістр» факультету ветеринарної медицини та лікарів ветеринарної медицини за спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55647
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Hihiyena_medu_bdzholynnoho_24.pdf1.36 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.