Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55647
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБогатирьова, А. М.-
dc.contributor.authorБусол, Л. В.-
dc.contributor.authorЦивірко, І. Л.-
dc.contributor.authorЖиліна, В. М.-
dc.contributor.authorДегтярьов, М. О.-
dc.contributor.authorПариловський, О. І.-
dc.date.accessioned2024-06-30T19:02:47Z-
dc.date.available2024-06-30T19:02:47Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБогатирьова А. М., Бусол Л. В., Цивірко І. Л., Жиліна В. М., Дегтярьов М. О., Париловський О. І. Гігієна меду бджолинного: метод. рекомендації. Харків: ДБТУ, 2024. 47 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55647-
dc.description.abstractВ методичних вказівках викладені методи відбору, підготовки проб та проведення досліджень для визначення показників якості меду Фахівці ветеринарної медицини повинні контролювати показники безпечності та якості меду бджолиного на всіх етапах його виробництва та обігу, що надасть можливості споживати харчовий продукт який відповідає вимогам нормативно-правових актів. Розраховано на фахівців та студентів ОС «Магістр» факультету ветеринарної медицини та лікарів ветеринарної медицини за спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleГігієна меду бджолинного: метод. вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Hihiyena_medu_bdzholynnoho_24.pdf1.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.