Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55647
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБогатирьова, А. М.-
dc.contributor.authorБусол, Л. В.-
dc.contributor.authorЦивірко, І. Л.-
dc.contributor.authorЖиліна, В. М.-
dc.contributor.authorДегтярьов, М. О.-
dc.contributor.authorПариловський, О. І.-
dc.date.accessioned2024-06-30T19:02:47Z-
dc.date.available2024-06-30T19:02:47Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБогатирьова А. М., Бусол Л. В., Цивірко І. Л., Жиліна В. М., Дегтярьов М. О., Париловський О. І. Гігієна меду бджолинного: метод. рекомендації. Харків: ДБТУ, 2024. 47 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55647-
dc.description.abstractВ методичних вказівках викладені методи відбору, підготовки проб та проведення досліджень для визначення показників якості меду Фахівці ветеринарної медицини повинні контролювати показники безпечності та якості меду бджолиного на всіх етапах його виробництва та обігу, що надасть можливості споживати харчовий продукт який відповідає вимогам нормативно-правових актів. Розраховано на фахівців та студентів ОС «Магістр» факультету ветеринарної медицини та лікарів ветеринарної медицини за спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleГігієна меду бджолинного: метод. вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Hihiyena_medu_bdzholynnoho_24.pdf1.36 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.