Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55628
Название: Традиції та культура споживання їжі українців із давніх часів і до сьогодення
Авторы: Колеснік, Ю. В.
Научный руководитель: Міносян, А. С.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Колеснік Ю. В. Традиції та культура споживання їжі українців із давніх часів і до сьогодення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Міносян А. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 427.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55628
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_2_427-427.pdf140.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.