Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55628
Title: Традиції та культура споживання їжі українців із давніх часів і до сьогодення
Authors: Колеснік, Ю. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Міносян, А. С.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Колеснік Ю. В. Традиції та культура споживання їжі українців із давніх часів і до сьогодення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Міносян А. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 427.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55628
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_427-427.pdf140.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.