Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55619
Назва: Історія розвитку харчування в Україні у ХІХ – ХХІ ст.
Автори: Агарков, В. В.
Подьяконова, М. О.
Науковий керівник : Смирнов, В. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Агарков В. В., Подьяконова М. О. Історія розвитку харчування в Україні у ХІХ – ХХІ ст. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Смирнов В. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 421.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55619
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_2_421-421.pdf140.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.