Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55619
Title: Історія розвитку харчування в Україні у ХІХ – ХХІ ст.
Authors: Агарков, В. В.
Подьяконова, М. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Смирнов, В. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Агарков В. В., Подьяконова М. О. Історія розвитку харчування в Україні у ХІХ – ХХІ ст. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Смирнов В. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 421.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55619
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_421-421.pdf140.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.