Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5558
Назва: Вплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованого
Автори: Холодова, О. А.
Сафонова, О. М.
Ключові слова: борошно пшеничне озоноване;порошок топінамбура;технологія хліба;продукти оздоровчого призначення
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Холодова О. А., Сафонова О. М. Вплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 305-309.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання доцільності спільного використання борошна пшеничного озонованого та порошку топінамбура в технології хліба оздоровчого призначення.
In the article considered the question of feasibility of using ozone-treated wheat flour with artichoke powder in the bakery products technology for health improvement.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5558
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_48.pdf176.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.