Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5558
Назва: | Вплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованого |
Автори: | Холодова, О. А. Сафонова, О. М. |
Ключові слова: | борошно пшеничне озоноване;порошок топінамбура;технологія хліба;продукти оздоровчого призначення |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Холодова О. А., Сафонова О. М. Вплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 305-309. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання доцільності спільного використання борошна
пшеничного озонованого та порошку топінамбура в технології хліба
оздоровчого призначення. In the article considered the question of feasibility of using ozone-treated wheat flour with artichoke powder in the bakery products technology for health improvement. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5558 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_48.pdf | 176.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.