Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5558
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Холодова, О. А. | - |
dc.contributor.author | Сафонова, О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-24T11:33:37Z | - |
dc.date.available | 2022-08-24T11:33:37Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Холодова О. А., Сафонова О. М. Вплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 305-309. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5558 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання доцільності спільного використання борошна пшеничного озонованого та порошку топінамбура в технології хліба оздоровчого призначення. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article considered the question of feasibility of using ozone-treated wheat flour with artichoke powder in the bakery products technology for health improvement. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | борошно пшеничне озоноване | uk_UA |
dc.subject | порошок топінамбура | uk_UA |
dc.subject | технологія хліба | uk_UA |
dc.subject | продукти оздоровчого призначення | uk_UA |
dc.title | Вплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованого | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_48.pdf | 176.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.