Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5558
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХолодова, О. А.-
dc.contributor.authorСафонова, О. М.-
dc.date.accessioned2022-08-24T11:33:37Z-
dc.date.available2022-08-24T11:33:37Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationХолодова О. А., Сафонова О. М. Вплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 305-309.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5558-
dc.description.abstractРозглянуто питання доцільності спільного використання борошна пшеничного озонованого та порошку топінамбура в технології хліба оздоровчого призначення.uk_UA
dc.description.abstractIn the article considered the question of feasibility of using ozone-treated wheat flour with artichoke powder in the bakery products technology for health improvement.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectборошно пшеничне озонованеuk_UA
dc.subjectпорошок топінамбураuk_UA
dc.subjectтехнологія хлібаuk_UA
dc.subjectпродукти оздоровчого призначенняuk_UA
dc.titleВплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованогоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_48.pdf176.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.