Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5552
Назва: Реализация инновационной модели развития хлебопекарных предприятий
Інші назви: Implementation of innovative models of bakery enterprises development.
Реализация инновационной модели развития хлебопекарных предприятий.
Автори: Малюк, С.А.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Бібліографічний опис: Малюк С.А. Реализация инновационной модели развития хлебопекарных предприятий. 2014. № 7. С. 336
Серія/номер: Економічні науки;№ 7
Короткий огляд (реферат): В статье рассмотрены направления инновационного развития предприятий хлебопекарной отрасли Украины в рыночных условиях, определены основные проблемы и пути выхода из них. Исследована система управления рисками, которые сопровождают внедрение инноваций на производстве.
The article discusses directions of innovative development of baking industry in Ukraine in market conditions, the basic problems and ways out of them. Studied risk management system that accompany innovation in the workplace.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5552
Розташовується у зібраннях:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 7

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Malyuk.pdf291.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.