Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5552
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, С.А.-
dc.date.accessioned2022-08-24T10:53:38Z-
dc.date.available2022-08-24T10:53:38Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationМалюк С.А. Реализация инновационной модели развития хлебопекарных предприятий. 2014. № 7. С. 336uk_UA
dc.identifier.otherУДК 339.138:664.6-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5552-
dc.description.abstractВ статье рассмотрены направления инновационного развития предприятий хлебопекарной отрасли Украины в рыночных условиях, определены основные проблемы и пути выхода из них. Исследована система управления рисками, которые сопровождают внедрение инноваций на производстве.uk_UA
dc.description.abstractThe article discusses directions of innovative development of baking industry in Ukraine in market conditions, the basic problems and ways out of them. Studied risk management system that accompany innovation in the workplace.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєваuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні науки;№ 7-
dc.titleРеализация инновационной модели развития хлебопекарных предприятийuk_UA
dc.title.alternativeImplementation of innovative models of bakery enterprises development.uk_UA
dc.title.alternativeРеализация инновационной модели развития хлебопекарных предприятий.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 7

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Malyuk.pdf291.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.