Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5552
Title: | Реализация инновационной модели развития хлебопекарных предприятий |
Other Titles: | Implementation of innovative models of bakery enterprises development. Реализация инновационной модели развития хлебопекарных предприятий. |
Authors: | Малюк, С.А. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва |
Citation: | Малюк С.А. Реализация инновационной модели развития хлебопекарных предприятий. 2014. № 7. С. 336 |
Series/Report no.: | Економічні науки;№ 7 |
Abstract: | В статье рассмотрены направления инновационного развития предприятий хлебопекарной отрасли Украины в рыночных условиях, определены основные проблемы и пути выхода из них. Исследована система управления рисками, которые сопровождают внедрение инноваций на производстве. The article discusses directions of innovative development of baking industry in Ukraine in market conditions, the basic problems and ways out of them. Studied risk management system that accompany innovation in the workplace. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5552 |
Appears in Collections: | Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 7 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Malyuk.pdf | 291.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.