Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5552
Title: Реализация инновационной модели развития хлебопекарных предприятий
Other Titles: Implementation of innovative models of bakery enterprises development.
Реализация инновационной модели развития хлебопекарных предприятий.
Authors: Малюк, С.А.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Citation: Малюк С.А. Реализация инновационной модели развития хлебопекарных предприятий. 2014. № 7. С. 336
Series/Report no.: Економічні науки;№ 7
Abstract: В статье рассмотрены направления инновационного развития предприятий хлебопекарной отрасли Украины в рыночных условиях, определены основные проблемы и пути выхода из них. Исследована система управления рисками, которые сопровождают внедрение инноваций на производстве.
The article discusses directions of innovative development of baking industry in Ukraine in market conditions, the basic problems and ways out of them. Studied risk management system that accompany innovation in the workplace.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5552
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 7

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Malyuk.pdf291.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.